lauantai 25. toukokuuta 2013

Pennuntuoksua

Nyt ne ovat täällä! Kokonaista seitsemän niitä sitten tupsahtikin viikko sitten perjantaina :) Ylpeinä esittelemme: Hidden Trail Nansen (ylhäällä kuvassa, uros), Noah ja Nimbus; sekä tytöt Narnia, Nightwish, Neiden ja Nadeshda.

Synnytys sujui helposti ja rauhallisesti, ensimmäinen pentu syntyi vähän jälkeen yhdentoista aamulla ja viimeinen hieman ennen neljää iltapäivällä. Kaikki pienet ovat reippaita ja elinvoimaisia, nyt viikon vanhoina ehkä Nadeshda on himpun pienempi kuin muut, mutta ei paljoa. Flamja on huolehtiva ja tarkka mamma, kuten nyt kunnon äitikoiran kuuluukin.

Lapset ovat olleet innokkaita apureita pentujen hoitamisessa. Yllättävää on ollut, että jopa Oula, 1,5 v, jaksaisi istua vaikka kuinka kauan pidellen varovasti pentua sylissään. Katsotaan, jatkuuko ystävyys yhtä auvoisena vielä parin viikon kuluttua, kun koiravauvoille puhkeavat hampaat ;)
Uroksista yksi etsii omaa laumaa; tarjolla on oltava rekikoirailua, rakastavia ihmisiä ja aktiivista elämää, sekä yhteydenpitoa kasvattajaan :) Sähköpostitse voi kysellä lisää: mari (at) kuusamonkoirakeskus.com

The puppies were born 17h of May, 3 males and 4 females. All of them seem to be happy and healthy, and very even in size. One of the boys is available for a right home, e-mail me if interested: mari (at) kuusamonkoirakeskus.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti